ГОРНЯТКО КАВИ ПО-ЄМЕНСЬКИ

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-ЄМЕНСЬКИ

Для приготування кави по-єменськи використовуються не мелені зерна кави, а кавове лушпиння. Треба відзначити, що підійде не будь-яке лушпиння кавових зерен. Для кави по-єменськи потрібне лушпиння кави сорту «Мокко», тому що вона містить велику кількість кофеїну і має хороші смакові якості.

Для приготування напою необхідно відібрати крупне лушпиння і обсмажити його як кавові зерна, звертаючи особливу увагу, щоб вони не пригоріли. Після обжарювання його розмелюють в кавомолці до порошкоподібного стану і ще раз прогрівають.

Ще один важливий інгредієнт у рецепті кави по-єменських — Кардамон, який додається за смаком. Його кількість залежить від ваших уподобань.

Кава по-єменськи вариться традиційним способом.

У турку насипають мелене кавове лушпиння, додають кардамон за смаком, заливають холодною водою і ставлять на повільний вогонь. Кава повинна бути міцною, тому мелене кавове лушпиння потрібно насипати в достатній кількості. Як тільки напій закипить, то знімаємо з вогню і розливаємо по чашках.

Кава по-єменськи готова!

СМАЧНОГО!

Ждем Ваших запросов по адресу:   
Контакты менеджера:
zaplatiandleti@gmail.com
тел: +38 067 506 99 92
тел: +38 050 565 34 12
тел: 044 257 01 27

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

*

code

Активный отдых: Крым, Кавказ, Карпаты, Алтай. Походы, рафтинг, конные туры. Каталог туристических сайтов.