ГОРНЯТКО КАВИ ПО-ЯПОНСЬКИ

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-ЯПОНСЬКИ

Цього разу пропонуємо вам посмакувати незвичайною кавою по-японськи.

Для приготування вам знадобляться зерна кави, какао та вершки.

Основи у цiєї кави немає, так як суміш буде один до одного.

Отже, приготований традиційним способом еспресо змішують з такою ж кількістю какао.
Рекомендується доливати приготований какао прямо в турку, так як після цього нам доведеться цю суміш нагріти. Як тільки кава починає закипати, її знімають з вогню. Коли кава розлита по чашках (які краще заздалегідь обдати окропом), в нeї додають свіжi холоднi вершкu. Вони не тільки пом’якшать гіркоту кави, але і додадуть їй особливу м’якість. Слід зазначити, що так само смак вершків по-новому розкриває ароматичні якості кави.
Цукор подається окремо.

СМАЧНОГО!

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

*

code