ГОРНЯТКО КАВИ ПО-УГОРСЬКИ

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-УГОРСЬКИ

У такій країні, як Угорщина знають, як правильно приготувати кавку, гідну того, щоб кохана жінка, випила з вами не одну чашечку цього неперевершеного напою у вашому виконанні.

Отже, мелена «Кава по-угорськи»

Вода очищена — 350 грам
Кава з сортів «Арабіки» крупного помелу — 5 чайних ложечок
Цукровий пісок — 50 грам

Послідовні кроки з приготування:

1. Готуємо водяну баню і злегка підігріваємо кавник.
2. Для того щоб пар, який утворюється всередині кавника, не виходив через носик краще заткнути його вологим папером.
3. У підігрітий таким чином кавник насипаємо каву крупного помелу і заливаємо окропом.
4. Заварюємо чорну каву, так само, як заварюємо чай. Через деякий час додаємо до кави цукор.
Наша кава готова, насолоджуйтеся ароматним і смачним напоєм !

СМАЧНОГО!

Ждем Ваших запросов по адресу:   
Контакты менеджера:
zaplatiandleti@gmail.com
тел: +38 067 506 99 92
тел: +38 050 565 34 12
тел: 044 257 01 27

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

*

code

Активный отдых: Крым, Кавказ, Карпаты, Алтай. Походы, рафтинг, конные туры. Каталог туристических сайтов.