ГОРНЯТКО КАВИ ПО-ШВЕЙЦАРСЬКИ

Любителям холодної кави присвячується ..

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-ШВЕЙЦАРСЬКI

Цього тижня ми пропонуємо Вам спробувати незвичайний рецепт кави по-швейцарськи з льодом!

Інгредієнти:
-1 Чашка звареної кави
-1/3 Плитки чорного шоколаду
-1 Столова ложка густих вершків (30% жирності або більше)
-1/4 Чайної ложки меленої кориці
— Лід

Приготування:
1. Зварiть каву, процідiть і залиште остигати
2. Потiм візьміть маленьку каструлю, наповніть водою і поставте на вогонь
3. У миску поламайте на дрiбнi шматочки шоколад
4. Коли вода в каструлі закипить, поставте миску з шоколадом на каструлю, щоб дно миски грілося від киплячої води (на водяну баню)
5. Коли шоколад розтопиться, зніміть миску з вогню
6. Змішайте мелену корицю, гарячий шоколад, каву i дайте трохи охолонути
7. Збийте вершки до повітряного стану
8. У келих покладiть пару шматочків льоду, налийте каву з шоколадом та прикрасьте збитими вершками
9. I наостанок присипте корицею.

СМАЧНОГО!!

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

*

code