ГОРНЯТКО КАВИ ПО-ПОЛЬСЬКИ

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-ПОЛЬСЬКИ

Сьогоднi пропонуємо Вам посмакувати кавою по-польськи, яка має найпростіший рецепт приготування.
Її не потрібно варити, і готується вoна швидко при використанні мінімальної кількості інгредієнтів. Звичайно, для приготування береться не розчинний порошок, як ви могли б подумати, а дрібно змелена натуральна чорна кава. На одну маленьку чашку достатньо 1-2 чайних ложок кави.

Даний рецепт стане в пригодi, коли вам забракне часу на приготування кави в турці та потрібно якомога швидше приготувати підбадьорливий напій щоб пригостити гостей або вибігти з дому на важливу зустріч, або просто не хочеться стояти довго біля плити і стежити, щоб кава «не втекла» на плиту.
Отже,
Перед тим, як приготувати напій, слід обшпарити чашки окропом.
Потiм насипати в чашки 1-2 ч.л. кави і залити ii окропом.
Перемiшати та накрити чашки блюдечками на 7-8 хвилин, щоб кава заварилася.

Кава по-польськи готова!

Це не тiльки швидко, але й смачно та ароматно.
Кава по-польськи — це досить міцний напій, оскільки використовується натуральна кава дрібного помелу і тривалої екстракції.
Вважається, що каву приготовано правильно, якщо під час заварювання на поверхні утвориться густа щільна пінка.
При бажанні до кави можна додати цукор за смаком, проте в стандартному рецепті його немає.

СМАЧНОГО!!

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

*

code