ГОРНЯТКО КАВИ ПО-МЕКСИКАНСЬКИ

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-МЕКСИКАНСЬКИ

Свято наближається, а у вас вже скiнчився бензин? Ну то нiчого, ми зараз все виправимо)) Пропонуємо вам посмакувати кавою по-мексиканськи!! Рецептiв приготування цього напою є безлiч варiацiй, але ми приведемо вам лише два, якi нададуть вам святкової бадьорості

Спосіб 1:

Кава (дрiбного помолу)
Какао
Вершки
Червоний перець на кiнчику ножа

Приготування:
Зварити каву з какао в розрахунку 1: 1, додати дрібку червоного перцю, при бажанні додати вершки.
Головне в цьому рецепті — смачне какао, яке чудово розчиняється і не гірчить. Дуже смачно! І перчик добре бадьорить.

Спосіб 2:

Рідна назва цього ароматного напою — «Кафе де олла», що означає «кава в глиняному горщику». Стародавній рецепт не випадково так любимий дотепер: варто його приготувати — і ви його вже не забудете!

6 ст. л. кави сильної обжарки, грубого помолу
75 гр коричневого цукру
1 паличка кориці
4 гвоздички
трохи апельсинових кірок
600 мл води (на 3-4 порції)

Приготування:
Корицю, гвоздику і апельсинову кірку покласти в посуд, залити водою і довести все до кипіння. Накрити і кип’ятити на повільному вогні ще 10 хвилин.
Потім додати мелену каву і цукор і ще раз довести до кипіння, та залишати кипіти далі, інакше напій придбає неприємну гіркоту. Зняти каву з плити і дати настоятися близько 5 хвилин.
Коли кавовий порошок осяде на дно, обережно процідити в чашки. Подавати гарячим. За бажанням можна ще підсолодити або додати молоко.

СМАЧНОГО!!!

Ждем Ваших запросов по адресу:   
Контакты менеджера:
zaplatiandleti@gmail.com
тел: +38 067 506 99 92
тел: +38 050 565 34 12
тел: 044 257 01 27

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

*

code

Активный отдых: Крым, Кавказ, Карпаты, Алтай. Походы, рафтинг, конные туры. Каталог туристических сайтов.