ГОРНЯТКО КАВИ ПО-МАВРИТАНСЬКИ
ГОРНЯТКО КАВИ ПО-МАВРИТАНСЬКИ
На цьому тижнi пропоную вашiй увазi ще один цiкавий рецепт приготування кавового напою, а саме: кави по-мавританськи. Секрет кави по-мавританськи полягає в додаванні чорного перцю і трояндової води. Перець повинен бути свіжого помелу. А трояндова вода – це водний розчин, що містить компоненти ефірної олії троянди. Цi iнгредієнти допоможуть впоратися з будь-якими стресами і підняти життєвий тонус організму на 100 %. Трояндова вода володіє лікувальними властивостями. Кава, приготована за таким рецептом, допомагає людині підбадьоритися і бути повною енергії.
Інгредієнти на 2 порції:
1 ст. ложка кави дрібного помелу,
250-300 г води,
1 щіпка чорного меленого перцю,
1 щіпка кориці,
1/2 ч. ложки трояндової води,
2-3 ст. ложки цукру.
Для приготування кави по-мавританськи в джезву насипте каву, перець, корицю і цукор, перемішайте потiм влийте холодну воду.
Поставте джезву на слабкий вогонь, нагрівайте каву доти поки піна не почне підніматися. Потім джезву зніміть з вогню та через 1 хвилину знову поставте i починайте нагрівати. Повторіть процедуру 2-3 рази.
У готову каву по краплях влийте трояндову воду і відразу розлийте каву по чашках.
За бажанням перед подачею каву можна процідити.Подавати каву по-мавританськи рекомендується в чашках для капучино.
СМАЧНОГО!
Контакты менеджера: