ГОРНЯТКО КАВИ ПО-КОЛУМБIЙСЬКИ

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-КОЛУМБIЙСЬКИ

Каву в Колумбії п’ють у величезних кількостях, i зазвичай їм завершують трапезу. Дуже поширений рецепт приготування у турці.

Сам рецепт дуже простий. Щоб його приготувати нам потрібнi:

— Вода 100-150 мл;
— Кава мелена — 2 ч.л .;
— Цукор за смаком;
— Кавові зерна і шоколад.

Спочатку турку підігрівають на плиті, потім насипають в неї порцію мелених зерен (дві десертні або чайні ложки), додають воду і цукор за смаком. Як тільки починає підніматися піна — вимикають вогонь.
Готову каву прийнято сервірувати у маленькi чашки, при цьому на кожне блюдце кладуть кілька обсмажених зерен, які попередньо занурюють у розтоплений шоколад і дають йому загуснути.
П’ють такий напій незвичним способом. Після декількох ковтків свіжозвареноi кави робиться ковток холодної води — він очищує смакові рецептори, і дозволяє повноцінно відчути м’який смак і аромат справжньої кави по-колумбійськи. До того ж, як стверджують дієтологи, цей метод корисний тим, хто страждає від печії, — запиваючи каву холодною водою, не пошкоджується слизова оболонка шлунку.

СМАЧНОГО!

Ждем Ваших запросов по адресу:   
Контакты менеджера:
zaplatiandleti@gmail.com
тел: +38 067 506 99 92
тел: +38 050 565 34 12
тел: 044 257 01 27

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

*

code

Активный отдых: Крым, Кавказ, Карпаты, Алтай. Походы, рафтинг, конные туры. Каталог туристических сайтов.