ГОРНЯТКО КАВИ ПО-IСПАНСЬКИ
ГОРНЯТКО КАВИ ПО-IСПАНСЬКИ
Рецепт кави по-іспанськи досить популярний серед справжніх кавоманів. Напій, приготований за цим рецептом, виходить неймовірно смачним і підбадьорливим. Завдяки алкогольнiй складовiй, кава дихає справжнім іспанським темпераментом — запаморочливим, обпалюючим та пристрасним. Для приготування цього напою потрібно використовувати тільки натуральну мелену каву. Ніяких розчинних порошків з банок і пакетів!
Для приготування кави з розрахунку на 1 порцію нам знадобляться такі інгредієнти:
мелена кава -10 грам;
кавовий лікер — 20 мл;
білий ром — 10 мл;
вершки за смаком;
вода.
У першу чергу необхідно зварити міцну каву по вашому улюбленому рецепту. Це може бути еспресо або просто чорна кава. Якщо напій готувався в турці, то потрiбно дати кавi настоятися 3-5 хвилин і процідити, щоб прибрати осад. Для любителiв солодкоi кавu можна додати цукор. Але потрібно пам’ятати, що по рецепту потрiбно додавати ще i солодкий лікер. Отже, вливаємо в келих рому і підпалюємо його. Туди ж тонкою цівкою вливаємо кавовий лікер. Суміш палаючого рому і лікеру перемішуємо, після чого акуратно вливаємо готову каву і додаємо вершки. Кава по-іспанськи готова.
СМАЧНОГО!
Контакты менеджера: