ГОРНЯТКО КАВИ ПО-IРАНСЬКИ
ГОРНЯТКО КАВИ ПО-IРАНСЬКИ
Перша кав’ярня (кахве-хана) з’явилася в Ірані за часів правління Сефевідів в 1543 р., місто Казвін.
Пропонуемо вам спробувати класичний рецепт iранськоi кави.
Для цього нам потрiбнi :
цукор – 2 ч.л.
мелена кава – 2 ч.л.
холодна вода – 150 мл.
Спочатку в турку слід насипати цукровий пісок і поставити на вогонь. Коли цукор почне карамелізуватись, залити його водою і довести до кипіння. Після цього зняти турку з вогню, насипати в неї кави і знову поставити на вогонь. Коли кава закипить, зняти з вогню і розлити в чашки.
СМАЧНОГО!
Ждем Ваших запросов по адресу:
Контакты менеджера:
Контакты менеджера: