ГОРНЯТКО КАВИ ПО-IНДОНЕЗIЙСЬКИ
ГОРНЯТКО КАВИ ПО-IНДОНЕЗIЙСЬКИ
Кава -це напій, який любить не один мільйон людей. Існує величезна кількість класичних рецептів, але кожен з нас вважає за краще вибрати той, який буде йому до смаку. Пропонуємо вам рецепт кави по-iндонезiйськи.
Інгредієнти:
еспресо — 25 мл
кокосове молоко — 50 мл
імбир — 2 ст.
вода — 2 ст.
цукрова пудра — 2 ст.
лід
Час приготування — 50 хвилин. Кількість — 1 порція
Очистіть імбир. Змішайте шматочки імбиру, цукровий пісок і воду. На сильному вогні доведіть все це до кипіння. Потiм зменшіть вогонь і варіть ще 40 хвилин. За цей час сироп загусне і зменшиться в обсязі в 2 рази. Сироп остудіть, видаліть шматочки імбиру і перелийте в зручний посуд. Зберігайте в холодильнику. Зваріть еспресо і перелийте в келих з льодом. Потім додайте імбирний сироп (3 ст.л.) і кокосове молоко. Перемішайте. Кава по-iндонезiйськи готова!
СМАЧНОГО!
Контакты менеджера: