ГОРНЯТКО КАВИ ПО-IНДОНЕЗIЙСЬКИ

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-IНДОНЕЗIЙСЬКИ

Кава -це напій, який любить не один мільйон людей. Існує величезна кількість класичних рецептів, але кожен з нас вважає за краще вибрати той, який буде йому до смаку. Пропонуємо вам рецепт кави по-iндонезiйськи.

Інгредієнти:

еспресо — 25 мл
кокосове молоко — 50 мл
імбир — 2 ст.
вода — 2 ст.
цукрова пудра — 2 ст.
лід

Час приготування — 50 хвилин. Кількість — 1 порція
Очистіть імбир.  Змішайте шматочки імбиру, цукровий пісок і воду. На сильному вогні доведіть все це до кипіння. Потiм зменшіть вогонь і варіть ще 40 хвилин. За цей час сироп загусне і зменшиться в обсязі в 2 рази. Сироп остудіть, видаліть шматочки імбиру і перелийте в зручний посуд. Зберігайте в холодильнику. Зваріть еспресо і перелийте в келих з льодом. Потім додайте імбирний сироп (3 ст.л.) і кокосове молоко. Перемішайте. Кава по-iндонезiйськи готова!

СМАЧНОГО!

Ждем Ваших запросов по адресу:   
Контакты менеджера:
zaplatiandleti@gmail.com
тел: +38 067 506 99 92
тел: +38 050 565 34 12
тел: 044 257 01 27

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

*

code

Активный отдых: Крым, Кавказ, Карпаты, Алтай. Походы, рафтинг, конные туры. Каталог туристических сайтов.