ГОРНЯТКО КАВИ ПО-БОЛГАРСЬКИ

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-БОЛГАРСЬКИ

Кава по-болгарськи — нескладний і досить незвичайний рецепт. Напій, приготований цим способом, має оригінальний смак. Існує 2 рецепта — один з додаванням молока, інший з додаванням кефіру.

Рецепт 1.Кава по-болгарськи з кефіром:

готова кава — 100 мл.;
некислий кефір — 100 мл.;
вершки — 1 ст. л.;
цукор — 5 ч.л.

Некислий кефір налити в чашку і добре перемішати, додати готову охолоджену чорну каву (пiдiйде кава зварена в будь-який спосiб). Покласти цукор і додати вершки. Все добре перемішати. Поставити готовий напій в холодильник на 1:00. Вийде навіть не напій, а смачний кавовий десерт, який вживають маленькою ложкою — чайною або кавовою.

Рецепт 2 .Кава по-болгарськи з молоком:

Тут ми вже отримаємо бiльш традиційний напій у звичному розумінні цього слова.

cвiжoзмолота кава — 30 гр.;
молоко — 0,5 л.;
цукор — 75 гр.

Нагріти молоко, але не до кипіння. Насипати в нього цукор та каву і поставити на плиту. Довести до кипіння, дати покипіти 5 хвилин на слабкому вогні. Зняти з вогню і розлити по чашках.

СМАЧНОГО!

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

*

code