ГОРНЯТКО КАВИ ПО-АНГЛIЙСЬКИ

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-АНГЛIЙСЬКИ

Прийнято вважати, що Англія — країна більш чайна. Однак, англійці також високо цінують і смакові якості кави. Більше того, у них є свій, особливий рецепт приготування кави, що бадьорить, i витриманий вже не одним століттям ставши традиційним.
Готують каву по-англiйськi з суміші декількох сортів, а саме: колумбійської кави та індійської кави «Мізорам», а для пікантності і оригінального смаку в нього додають інжир — саме він і зробить каву по-справжньому англійською.

Отже, що ж нам знадобиться:
· 120 гр свіжого інжиру (близько 4-6 шт.)
· 200 гр зерен індійської кави «Мізорам»
· 200 гр зерен колумбійської кави


Приступаємо до приготування. Необхідно ретельно вимити інжир, просушити його (зробити це можна за допомогою звичайних серветок), але не висушувати повністю, порізати на невеликі шматочки і обсмажити (процес може зайняти близько 2-х годин, смажити при температурі близько 150 ° С для того щоб інжир став сухим і хрустким — тільки в цьому випадку він почне карамелізуватися і овлодіє характерним смаком).

Потiм перемішуємо зерна двох сортів кави і остиглий інжир, після чого, перемелюємо цю суміш. Заварювати таку суміш можна практично будь-яким способом.  Кількість води — виходячи з ваших уподобань
СМАЧНОГО!

Ждем Ваших запросов по адресу:   
Контакты менеджера:
zaplatiandleti@gmail.com
тел: +38 067 506 99 92
тел: +38 099 917 48 57
тел: 044 257 01 27

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

Активный отдых: Крым, Кавказ, Карпаты, Алтай. Походы, рафтинг, конные туры. Каталог туристических сайтов.