ГОРНЯТКО КАВИ ПО-АЛЖИРСЬКИ

ГОРНЯТКО КАВИ ПО-АЛЖИРСЬКИ

Рецепт кави по-алжирськи підійде тим, хто любить каву з лікером. У каві по-алжирськи відмінно поєднуються аромат і смак свіжозвареної кави, лікеру і збитих вершків.

Для приготування 1 порції кави по-алжирськи знадобляться такі інгредієнти:

мелена кава — 1 ч.л. з гіркою;
цукор — за смаком;
яєчний лікер — 20 мл;
вершки — 20 мл;
холодна вода — 60 мл.

1. Зварити каву в кавоварці або турці. Якщо варити каву в турці, то її треба спочатку злегка прогріти, потiм насипати каву, цукор і все перемішати. При додаванні цукру потрібно врахувати, що лікер сам по собі дуже солодкий. У цьому рецепті можна спробувати взагалі відмовитися від цукру.

2. Налити воду, знову все перемішати і поставити на маленький вогонь. Як тільки кавова пінка підніметься, зняти з вогню і почекати поки вона осяде. Повторити цю процедуру ще 2 рази. По закінченні капнути трохи холодної води, щоб гуща осіла.

3. Налити лікер в келих і повільно додати в нього каву, буквально по стінці келиха, щоб не допустити потрапляння гущі.

4. Викладаємо зверху на каву збиті вершки, які при бажанні можна присипати какао. Кава по-алжирськи готова!

СМАЧНОГО!

Ждем Ваших запросов по адресу:   
Контакты менеджера:
zaplatiandleti@gmail.com
тел: +38 067 506 99 92
тел: +38 050 565 34 12
тел: 044 257 01 27

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рейтинг

*

code

Активный отдых: Крым, Кавказ, Карпаты, Алтай. Походы, рафтинг, конные туры. Каталог туристических сайтов.